| Tytuł: | lipoliza iniekcyjna? |
| Autor: | elizzzza 8.4.2010, 14:29 |
| czessc wszystkim czy ktos sie orientuje jakie sa skutki uboczne lipolizy ja czytałam ze po latach w miejscu gdzie była robion lipolaza skóra wiotczeje szybciej itp. szybciej robią sie zmarszczki i wygląda sie jak pit bul czodzi mi tu o lipolaze policzków. Czy lekarze chirurdzy to potwierdzają bardzo chcem wykonac zabieg ale własnie to mnie powstrzymuje. Czy ktos zna jeszcze jakies skutki uboczne i następstwa lipolazy ? pozdrowionka | |

Wyniki laseroterapii u każdego pacjenta są różne i nigdy nie są natychmiastowe. Niektóre procedury, jak usuwanie blizn, nieraz wymagają kilkakrotnego powtórzenia. Niemniej jednak ok. 70% pacjentów, którzy poddają się laseroterapii twierdzi, że osiągnęło znaczną poprawę kondycji zdrowotnej.
Liposukcja
Liposukcja przez niektórych nazywana „drogą na skróty”, dla innych stanowi metodę walki ze znienawidzonym „tłuszczykiem”. Chyba jednak każdemu, kto choć raz stosował dietę w celu zrzucenia zbędnych kilogramów, po jakimś czasie wyrzeczeń przemknęła myśl o poddaniu się liposukcji.